Усвідомлення як засіб досягнення особистістю гарного життя - Л. Терлецька (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2015)
Проаналізовано поняття гарного життя та психологічного здоров’я особистості. Розглянуто процес самоусвідомлення як засіб досягнення особистістю психологічного здоров’я.