Погляд на проблему соціалізації через призму самоактуалізації в гуманістичній психології - Черняк, О. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2014)
У статті розглядаються особливості зв’язку самоактуалізації та соціалізації в гуманістичній психології.