Особливості соціалізації підлітків та юнаків в контексті формальної та неформальної освіти - Сазоненко, Г.; Корх, В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2014)
У статті висвітлені особливості освітньої соціалізації підлітків та юнаків в контексті формальної та неформальної освіти на прикладі Українського гуманітарного ліцею КНУ ім. Т. Шевченка та проаналізовані результати емпіричного дослідження психологічної, соціальної та духовної зрілості особистості ліцеїстів.