Соціальна активність як показник успішної соціалізації особистості - Янкін, В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2014)
У статті розкривається структура, механізм розвитку соціальної активності молоді як умови і показника успішної соціалізації особистості.