Психологічні умови формування у студентів узагальнених умінь ділового спілкування - Коротаєва, І.; Погожина, І.; Фролова, О. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2014)
У статті розглядаються проблеми буття людини на різних рівнях соціалізації. Акцентується увага на необхідності підвищення духовно- моральних основ розвитку суспільства, як запоруки успіху соціально-економічних перетворень у країні.